Prices

collage3

 

 

 

 

Minden képet elkészítek színes és fekete-fehér változatban is.
Nyers képeket soha, semmilyen körülmények között nem adok át!!!
Az árak családi fotózás esetén max. 5 főig érvényesek. Minden további személy: 5000 Ft/fő

A fotók átadásának határideje maximum 2 hét. A határidőt mindig betartom.
Gyerekeket csak 3 hónapos kor felett fotózok.
A képek elektronikus úton kerülnek átadásra.
A természetesség híve vagyok, nálam a retusálás bőrfinomítást jelent. Alakkorrekciót soha nem csinálok!
Azt próbálom a vendégeimnek bebizonyítani,hogy egy szép smink, egy jól megválasztott frizura és egy előnyös ruha milyen magabiztosságot tud adni a hétköznapokban.
Próbáld ki, mit jelent a kezeim között a legtöbbet kihozni Magadból, kihangsúlyozni a saját természetes szépségedet túlzásoktól mentesen.

És amit a fotózásról érdemes tudni:

  • Portré fotózásnál 3 öltözet ruhát szoktak hozni a hölgyek. Érdemes egy farmeros, laza viseletet és kettő csinosabb szettet választani. Egyetlen kérésem szokott lenni: NE HOZZATOK SÖTÉT RUHÁT! (a szoknya/nadrág lehet sötét,csak a felsőruházat legyen világos) A sötét ruha komor, öregít, barátságtalan és nem mutat jól a képen. Egy csinos cipőt mindenképp hozz Magaddal!
  • Családi fotózásnál két szett elegendő. Itt is érdemes egy farmeros összeállításban és egy csinosabb öltözetben gondolkodni. Mindenképpen nagyon jó, ha a családtagok összeöltöznek, egyforma színű, vagy mintájú felső van rajtuk.
  • Kicsi gyerekeket nem jó sokat öltöztetni. Nekik hamar elszáll a türelmük. Elegendő az a ruha, amiben érkeznek, plusz még egy szett. A sok öltözéssel csak a fotózás idejét csökkentjük.
  • Glamour, fehérneműs fotózás esetén mindenképpen legyen Nálad magas sarkú cipő. Nagyon szép tartást ad és nagyon szexi. Olyan fehérneműt válassz,amiben jól érzed Magadat, hisz alakváltoztatást nem csinálok, kizárólag bőrfinomítást. Érdemes fűzőt, baby-dollt, bodyt, csipkés hálóruhát hozni.
  • Kismama fotózásnál tudok kölcsönözni az édesanyának csipkés, tüll ruhákat. Mindenképpen legyen Nálad fehér és fekete fehérnemű is, hogy passzoljon a kiválasztott ruhához. Hozz Magaddal kis cipőt, plüss figurát, kis ruhát! Ezeket tudjuk használni a fotózás során.
  • Mivel természetes fényt használok, alkalmazkodni kell a fényviszonyokhoz. A fotózásokat igyekszem a délelőtti,déli órákban lebonyolítani dunaharaszti stúdiómban.
  • Egy hónappal előre érdemes lefoglalni a fotózás időpontját (hétvégi időpontot és karácsony előtti időszakban pedig 2 hónappal előre).
  • A képeket 2 hetes határidővel vállalom elkészíteni.

Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!
Várlak sok szeretettel!
Bejelentkezés: 30/422-5752