Egyéb

Nonó

2015-07-29
Nono, aerobik, fitness, portréfotózás, smink, fotó, sminkbypuhaliza, profi smink, profi portré, portfóliófotózás

Nonót nagyra becsülöm és csodálom az akaraterejéért és kitartásáért. Úgy gondoltam bemutatom Nektek,hátha valakinek kedve támad a változáshoz/változtatáshoz. Egy nagyon klassz délelőttöt töltöttünk együtt. Kértem,hogy egy pár szóban mutassa be Magát:

“Két csodálatos kislány édesanyja, aerobik edző és gerinctréner, a NonóÉletmód csoport alapítója vagyok. A blogomat 2009-ben kezdtem el vezetni, melyben kezdetekben a saját fogyásomat dokumentáltam. Miután sikeresen lefogytam (40 kilót) és sok embernek is sikerült segítenem, szerepeltem a televízióban és különböző országos magazinokban is. Létrehoztam a NonóÉletmód- a változás bennünk van! csoportot (FB.), aminek mára 5000 tagja van. A mi közösségünk célja egymás segítse és motiválása az élet minden területén.
Tavaly, meghívott oktatóként, részt vettem és órát tartottam Borsos Péterrel (link: https://www.youtube.com/watch?v=ResnYS1c8Lw),a 8. FittAréna sportrendezvényen is.
Heti 7 alkalommal tartok órákat Érden: cardio tréning (vagy cardio dance vagy cardio boksz vagy köredzés), intervall tréning, alakformáló, step aerobik, gerinc és stretching, továbbá tagja vagyok az érdi futócsapatnak is.
Havi rendszerességgel írok a Nők Lapja Café-nak, mozgással és táplálkozással kapcsolatos cikkeket. Célom, hogy még több emberhez el tudjam juttatni az egészséges életmód fontosságát.
Mottó: „Tudom milyen nehéz túlsúllyal élni, milyen nehéz elkezdeni mozogni, lefogyni és megtartani a súlyodat. De lehetséges. Kitartással, következetességgel és tudatossággal, igenis meg tudjuk változtatni az életünket. Hiszem és tudom, hogy a változás mindenkiben benne van.”

IMG_0127-2

IMG_0107-2                     IMG_0104-2                             IMG_0063-4                      IMG_0176-2

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kiss Ádám 2015-07-29 at 20:55

    Gyönyörű Hölgy, sugárzik a boldogságtól!

  • Leave a Reply